Skip to main content

Vengaboys

Iedereen is het erover eens: Vengaboys zijn zonder twijfel Europa’s #1 Party Act!

Vengaboys zijn terug en hotter dan ooit. Sinds hun wereldwijde terugkeer in 2009 naar internationale podia is het resultaat een verbazingwekkende 150 grote shows per jaar met veel aanvragen voor retourboekingen.

The Vengaboys Live Experience toont hun multi-platina hits Up & Down, Kiss (When the sun Don’t Shine), We Like To Party!, Uncle John From Jamaica, Boom, Boom, Boom, Boom!!, We’re Going To Ibiza, en Shalala Lala, samen met de huidige Top-40 feesthits die regelmatig aan de mix worden toegevoegd.

De originele leden van de Vengaboys zijn een ‘lean and mean party-machine’ en weten absoluut hoe ze het feest op gang moeten brengen, aangedreven door waanzinnige outfits, live vocals en spectaculaire visuals voor een avond vol plezier!

Over de hele wereld stemmen enthousiaste fans af op het razende viertal met meer dan 500 miljoen Vengaboys-videoweergaven op YouTube en meer dan 3,5 miljoen luisteraars op hun Spotify-kanaal elke maand! En er is geen tekort aan volgers op Instagram en Facebook.

Fun-fact: Elke drie minuten maakt iemand, ergens ter wereld, melding van de Vengaboys op social media.

De Vengaboys leveren een 100% tevredenheid gegarandeerde liveshow, altijd belovend om het publiek van het dak te blazen, waar ze ook optreden.

Vengaboys – Europa’s #1 Party Act!

Vengaboys boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  12.500,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.