Skip to main content

Danny Panadero

Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis! Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit

Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler. Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet.

Hij was al te zien bij het WK voetbal in Stuttgart, het EK voetbal Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen, Paaspop Schijndel, Oerol, kwam regelmatig als vaste gast langs in het Glazen huis om een verpletterende indruk achter te laten en is al jaren vaste gast presentator en zanger in de Loco Arena op de Zwarte Cross.

Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’ scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet.

Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk single “Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single Danny’s Autopaleis zijn allergrootste cult hit met nu al meer dan 3,5 miljoen streams. In 2023 kwam zijn nieuwste single ‘een goeie grap mag vrienden kosten’ uit, en zullen er nog vele pareltjes volgen.

Danny Panadero boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.795,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.