Skip to main content

Niek Boes

Niek BoesEen optreden van Niek Boes is een van de meest unieke spektakels ter wereld. Zijn gave om door middel van zijn stem een soundtrack van de wereld, uw bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.
Zijn show is een combinatie van een speciaal voor u op maat gemaakte voorstelling vol met cabaret, humor, inhoud, vocal comedy, interactie en geluidenimitaties die alle zintuigen prikkelen. Alles vergezeld van prachtige muziek, licht en surround geluid.

U wilt een spectaculaire opening of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? U wilt een productpresentatie doen? Een pand (her)openen? Met zijn op maat gemaakte shows, acts en inhoudelijke presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Zijn shows zijn overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere locatie. Voor kleine en grote groepen. Niek maakt uw bijeenkomst onvergetelijk.

Met talloze optredens in binnen-­‐ en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre. Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, bedrijf of onderwerp. Het technische team van Niek Boes draagt zorg voor licht-­‐ en surround geluid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Niek Boes boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  3.250,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.