Skip to main content

Duits einde aan 2 Unlimited


Geplaatst op: 25-11-2016

2 UnlimitedNiet in Nederland, maar in Duitsland valt dit weekend het doek voor één van de meest succesvolle groepen die ons land ooit heeft voortgebracht: Ray Slijngaard en Anita Doth staan zaterdag tijdens een feest in Mannheim voor de allerlaatste keer samen op het podium als 2 Unlimited.

Dat de limit na 25 jaar, 17 Top 40-hits en talloze gouden en platina platen bereikt is, werd afgelopen voorjaar al duidelijk. Anita (44) kondigde aan dat ze haar solocarrière wilde oppakken, maar kreeg te horen dat ze alleen voor 2 Unlimited mocht werken. De zangeres en moeder van twee had echter geen zin om de rest van het jaar op de bank te zitten, maar ook niet om vaak lang en ver van huis te zijn – iets dat Ray nog wel wilde.

Slijngaard krijgt zijn zin, want de rapper (45) blijft gewoon optreden als de mannelijke helft van het wereldberoemde duo. In zijn agenda van 2017 staan al afspraken in Australië en Engeland. Een nieuw gezicht reist met hem mee, want de plaats van Doth wordt ingenomen door de eveneens donkerharige Kim Vergouwen. Trouwe bezoekers van 90’s-feesten kunnen haar al kennen: in 2013 verving ze tijdelijk de zwangere Kim Sasabone van de Vengaboys.

Het is niet de eerste keer dat Ray en Anita, die aan het begin van hun imposante carrière niet alleen de spotlights maar ook de lakens deelden, uit elkaar gaan. In 1996 stopte het avontuur ook al eens, waarna the real thing in 2009 een doorstart maakte.

Bron: Telegraaf.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.