Frans Bauer

Frans Bauer staat in het hele land bekend om z’n vriendelijke karakter. De realityshow die werd uitgezonden rondom Frans en z’n gezin onderstreepte dat nogmaals, Frans is iemand die ontzettendFrans Bauer betrokken is bij z’n fans!

Van jongs af aan werd al snel duidelijk dat zingen Frans z’n grote passie is. Hij was nog maar elf jaar oud toen hij zanglessen nam met als gevolg dat hij met regelmaat mocht optreden in het voorprogramma van bekende sterren zoals Koos Alberts. Het echte succes kwam in 1992 toen Frans samen met zijn producer Emile Hartkamp het debuutalbum ‘Op we naar het geluk’ uitbracht. De hitsingle ‘Als sterren aan de hemel staan’ betekende Frans’ definitieve doorbraak en daarna zou alles wat hij aanraakte veranderen in goud en platina.

Dat Frans bijzonder gewaardeerd wordt blijkt niet alleen uit de gouden en platina platen die hij ontving en de uitverkochte concerten, maar ook uit de vak- en publieksprijzen die hij in de loop der jaren heeft mogen ontvangen. Zo is hij in 1995 onderscheiden met de Zilveren Harp en ontving hij twee achtereenvolgende jaren (2000 en 2001) de publieksprijs voor de beste zanger van het jaar “De Rembrandt Award”.

Zijn fans maken Frans Bauer steeds populairder. In maart 1998 geeft hij zijn eerste reeks concerten in Ahoy’. Hij wordt in  2004, onder meer vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en is daarnaast ambassadeur van Villa Pardoes.

Op 12 april 2007 verscheen zijn biografie Frans Bauer, geschreven door Louis Bovée. Een 155 pagina’s tellend boek over de zanger met drie hoofdthema’s: De Liefde, Het Geluk en Het Verdriet (en toch weer geluk).
Tekst: © Easybookings BV

Frans Bauer boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  9.900,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.