André Hazes

Andre Hazes

Credits: SetVexy

De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Naast een gouden tweede album op zijn naam, meerdere dikke hits en een Edison in de categorie Volksmuziek zingt André ook het dak eraf in Ahoy met heel veel eigen nummers. “Het zijn de avonden van mijn leven”.

Zijn relatie met vriendin Monique en de geboorte van André Junior zorgt voor nieuwe inspiratie voor zijn liedjes en een diepere betekenis. Het vaderschap is één van de redenen dat het ‘jongetje’ Hazes een man is geworden en het is te merken dat hij gegroeid is en volwassener is geworden in zijn teksten.

Sinds zijn doorbraak bij het TV-programma “Beste Zangers”, met het nummer “Ik leef mijn eigen leven” en de daarop volgende monsterhit “Leef”, maakt de carrière van André een stormachtige ontwikkeling door. Met natuurlijk als jaarlijks hoogtepunt zijn concerten in Rotterdam Ahoy.

In 2019 nam de carrière van André wederom een vlucht doordat hij diverse belangrijke onderscheidingen in de wacht sleepte. Onder andere een Edison Award voor het album “Anders”, een 100% NL Award voor “Beste Live Act” en een Buma Award voor het album “Wijzer”. Tevens beleefde hij een definitieve doorbraak in België, wat bekroond werd met een Platina Award voor de single “Leef” en uitverkochte zalen in heel Vlaanderen.

Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. Zijn muziek is niet plat, wél volks. En tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Een podium dat er goed uitziet, veel licht. Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles aan: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen”, aldus André Hazes.

André Hazes boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  14.000,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.