Skip to main content

Nieuw album ’Henk en Henk’ komt niet uit


Geplaatst op: 07-10-2015

Henk & HenkHet nieuwe album van Het Goede Doel wordt donderdag gepresenteerd. Maar Henk Westbroek (63) en Henk Temming (63) weigeren hun nieuwe cd uit handen te geven voordat er voldoende exemplaren van zijn verkocht!

Hun cd Overwerk, die hier te koop is, moet hét antwoord worden tegen de piraterij die de mannen een doorn in het oog is. Westbroek: „Iedereen mag van me stelen, maar dan mag ik nog wel iets bedenken om te proberen daar iets tegen te dóén?!”

Morgen is er één luistersessie voor de pers in Loosdrecht, daarna gaat Overwerk achter slot en grendel totdat er voldoende van zijn verkocht om in elk geval uit de kosten te komen. Het lijkt een wanhoopsactie van de twee Henken, maar ze zijn bloedserieus als ze Privé hun plannen onthullen.

„Ik ben het helemaal zat. Je steekt 37 mille en een heleboel tijd en werk in een nieuwe cd. Een dag nadat hij uitkomt, staat dat ding op internet en kan iedereen hem vrij stelen. En iedereen vindt dat ook nog normaal. Nou, ik vind het respectloos,” aldus Westbroek.

Bron: Telegraaf.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.