Skip to main content

Mart Hoogkamer, Rolf Sanchez en Chef’Special treden op op festival Qmusic-luisteraar


Geplaatst op: 25-05-2022

Mart HoogkamerRolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, FeestDJRuud en Chef’Special treden aanstaande vrijdag op bij het Thijs Festival. Afgelopen vrijdag was Thijs (20) uit Honselersdijk uit duizenden aanmeldingen de gelukkige luisteraar die zijn eigen festival won.

Zojuist maakte Qmusic-dj Mattie Valk de klinkende line-up bekend. Ook Qmusic-dj’s Stephan Bouwman, Joost Swinkels, Tom van der Weerd en Bram Krikke hebben een rol in het programma.

Thijs won zijn eigen festival afgelopen vrijdag door in de finale het meeste bier in een traytje over een stormbaan te vervoeren. Aanstaande vrijdag wordt zijn hele vriendengroep opgehaald met een tourbus om met z’n allen naar het Thijs Festival te gaan. Zij zullen het gezicht van hun vriend daar veelvuldig voorbij zien komen.

Andere luisteraars kunnen de hele week tickets winnen door THIJS FESTIVAL te sturen in de Qmusic app, wanneer ze een van de aangekondigde artiesten horen op de radio.

Qmusic-dj Domien Verschuuren vertelde eerder: ,,Nu alles weer open is, willen we extra veel leuke feestjes organiseren. En wat is er nou leuker dan het hebben van je eigen festival? Daarom geven we een luisteraar een geweldige dag, met een fantastische line-up aan artiesten.”

Bron: AD.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.