Skip to main content

Lil Kleine reageert op klachtenregen academy


Geplaatst op: 30-06-2021

Lil KleineLil Kleine lijkt niet van plan de boze cursisten van zijn Street Academy hun geld terug te geven. De rapper laat weten ’kennis te hebben genomen’ van de klachten. De cursisten hebben het gevoel te zijn opgelicht door Lil Kleine, omdat de Street Academy allerlei toezeggingen niet zou hebben waargemaakt.

„Ik heb vernomen dat er een aantal klachten zijn rondom Street Academy”, zegt Jorik Scholten, zoals de rapper heet, in een statement tegen Shownieuws. „Ik vind dit vervelend om te horen. Street Academy is in het leven geroepen om ambitieuze mensen te inspireren en te motiveren.”

Lil Kleine zegt dat de opleiding de situatie serieus neemt en dat er met alle cursisten contact is opgenomen. „Ik vertrouw erop dat Street Academy dit zal oplossen en ook in de toekomst blijft inspireren en motiveren.”

Over het retourneren van de hoge betalingen aan de cursisten rept de rapper met geen woord. Zeker zeventien cursisten die zich hebben ingeschreven voor de Street Academy, een online-instituut waar Lil Kleine zich aan heeft verbonden, eisen hun geld terug. Ze voelen zich belazerd, omdat de dure opleiding ’niets voorstelt’. Dat schrijft Quote op basis van een brief die naar de academy is gestuurd.

Volgens de groep zijn de ’colleges’ niet meer dan filmpjes en interviews op internet, gaan aangekondigde events niet door, wordt er nauwelijks gecommuniceerd en is ook van de overige beloftes weinig terechtgekomen. De cursisten willen begin juli hun geld terug, anders stappen ze naar de rechter.

De rapper belandde eind mei in een politiecel op Ibiza vanwege een incident in een hotel waarbij zijn vriendin Jaimie Vaes gewond zou zijn geraakt. Het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak na twee dagen. Het koppel gaf vervolgens in een video een ongeloofwaardige verklaring af waarin geen antwoorden werden gegeven over wat er was gebeurd. Inmiddels leven de twee, voorlopig, gescheiden van elkaar.

Bron: Telegraaf.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.