Giel Beelen maakt Top 2000-debuut

Geplaatst op: 01-12-2020

Giel BeelenHet Top 2000 dj-team telt dit jaar drie nieuwkomers. Naast Jeroen van Inkel mogen ook Giel Beelen en Carolien Borgers deze keer de jaarlijkse NPO Radio 2-lijst presenteren.

De nieuwe presentatoren hebben zware uren gekregen tijdens de Top 2000, die vanaf 25 december tot en met oudejaarsdag dagelijks te horen is. Giel Beelen is bijvoorbeeld van vier tot zes uur ’s ochtends aan de beurt. De radiopresentator versliep zich in september nog tweemaal in een week voor zijn ochtendshow. Maar hij heeft inmiddels twee nieuwe wekkers gekocht om herhaling te voorkomen.

Carolien Borgers neemt het stokje van hem over en presenteert de Top 2000 van zes uur tot acht uur ’s ochtends. Sinds oktober maakt de presentatrice het Muziekcafé. Dat programma, waar muziek van eigen bodem centraal staat, nam ze na dertig jaar over van Daniël Dekker. Jeroen van Inkel is van middernacht tot twee uur ’s ochtends op de radio te horen.

Ook Frank van ’t Hof, Jan-Willem Roodbeen, Jeroen Kijk in de Vegte, Bart Arens, Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt, Ruud de Wild, Wouter van der Goes en Emmely de Wilt doen dit jaar mee aan het Top 2000 dj-team. Dj Paul Rabbering, die dagelijks van tien uur ’s avonds tot middernacht te horen is, zal de lijst op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling afsluiten.

Bron: Telegraaf.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.