Skip to main content

Bilal Wahib gaf maandagavond na lange tijd weer een optreden


Geplaatst op: 30-06-2021

Easybookings logo 2016Bilal Wahib heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor het eerst in lange tijd weer op het podium gestaan. De zanger en acteur trad op tijdens een feestje in het Amsterdamse Paradiso, blijkt uit de Instagram-story van Kris Kross Amsterdam.

Op de video’s is te zien dat Wahib samen met de dj’s zijn nummer Tigers speelt. Na het optreden is gefilmd dat hij een van de mannen bedankt met een knuffel.

Het management van Wahib laat aan NU.nl weten dat het om een spontane actie ging. De rapper stond op de gastenlijst van het feest Oud & Opnieuw. Paradiso, waar het feest plaatsvond, was niet op de hoogte van het verrassingsoptreden.

Wahib werd eerder dit jaar aangehouden op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, nadat hij een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. Wahib kreeg het flink te verduren in de media.

Programma’s met hem werden geannuleerd of offline gehaald, hij kreeg een levenslang Instagram-verbod en verschillende radiozenders boycotten zijn muziek. NPO 3FM draait zijn nummers inmiddels weer.

In het programma Op1 bood hij vrijdag excuses aan voor zijn actie. Vlak daarvoor werd bekend dat RTL, met talkshows Jinek, BEAU en Humberto, afzag van een interview met de zanger. “Na overleg met de advocaat van de jongen uit het filmpje hebben we besloten om af te zien van een interview met Bilal”, liet een woordvoerder van de zender weten.

Bron: NU.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.