Skip to main content

André Hazes geeft opheldering over repertoirekwestie


Geplaatst op: 23-05-2023
Andre Hazes

Credits: SetVexy

André Hazes junior zal altijd de muziek van zijn vader blijven zingen. Dat verduidelijkt de 29-jarige zoon van de in 2004 overleden André Hazes senior in een video op Instagram.

„Ik denk dat het goed is als ik even een filmpje opneem, want ik merk dat er wat verwarring is”, begint Hazes zijn video. „Ik zie dat onder mijn laatste post, maar ook in privéberichten, over het repertoire dat ik ga zingen.” Hazes doelt met zijn „laatste post” het bericht dat hij eerder op de dag deelde op Instagram waarin hij schrijft: „Welke liedjes hoop jij dat ik zing op 25 November in Ahoy?”

„Dames en heren, ik heb nooit gezegd dat ik nooit meer mijn oude repertoire ga zingen”, vervolgt Hazes in de video in zijn Instagram Stories. „Ik ben heel dankbaar dat ik die liedjes heb, dat heeft me alles gegeven. Ik draag de naam André Hazes met heel veel trots. Dus ik zal altijd de muziek van mijn vader zingen om hem te eren. Want ook dat heeft me gebracht waar ik nu ben.”

Wel is de artiest naar eigen zeggen blij dat hij nieuwe muziek kan maken die hij zelf „heel tof” vindt. „En ik denk dat de mix tussen die drie dingen voor mij heel fijn is en heel goed gaat uitpakken in de komende twintig jaar. Dus geen zorgen jongens, ik doe gewoon alles. Ik zie jullie allemaal in Ahoy.”

Hazes staat op 25 november in Ahoy. Het is zijn eerste soloshow sinds hij eind 2021 stopte met optreden vanwege een burn-out. Ook kampte hij met drugs- en alcoholverslavingen, waarvan hij inmiddels is afgekickt.

Bron: Telegraaf.nl

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.