Skip to main content

The Coffeecats

In 2015 winnen zij de bandcontest van de Oostelijke Dancing Bruins in Saasveld. Van de 15 deelnemende bands zijn zij veruit de beste. Opvallend is, volgens de jury, het unieke stemgeluid van leadzanger Ian. “Er is een geweldig nieuw talent opgestaan in Enschede” schrijft één van de juryleden. Na het winnen van de contest gaat het geweldig met de band.

Maar dan krijgt zanger Ian problemen met zijn stem en moet hij noodgedwongen rust nemen. De overige 5 leden nemen dan ieder voor zich een deel van de leadzang voor hun rekening. De zogenaamde “nood” wordt dan een “deugd”. De optredens gaan nog steeds prima maar drukke werkzaamheden nopen de bandleden er toe om beperkt beschikbaar te zijn.

En dan komt de zomer van 2019! Ian krijgt groen licht om weer te mogen gaan zingen. De problemen met zijn stem zijn helemaal overwonnen en band kan een nieuwe start maken. Samen met zangeres Larissa vormt hij vanaf augustus 2019 weer hét front van de band.

The man is back!; dat is de beste omschrijving. Daar waar vriend en vijand het over eens waren; Ian is hét opvallende nieuwe geluid vanuit het Oosten van het land.

Doordat de andere leden van The Coffeecats steeds ook leadzang hebben gedaan de afgelopen 2 jaar is er nu een unieke band waar alle leden de zangpartijen voor hun rekening kunnen nemen. Dat zorgt voor een afwisselend en uniek effect. The Coffeecats staan garant voor een avond geweldige muziek waarmee jong en oud zich kunnen vermaken!

The Coffeecats boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  2.175,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.