Skip to main content

Roy Raymonds

Zeven jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en direct met heel veel succes. Roy kwam meteen in het zeer Roy Raymondspopulaire TROS tv-programnma “Een ster in 40 dagen” waar hij al snel de publieksfavoriet werd.

Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard, Paul de Leeuw, Man Bijt Hond, Hart Voor Muziek en zelfs op de rode bank bij Jensen. Ook werd Roy Raymonds de artiest van de week bij de TROS-sterren.nl en hij is bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.

In korte tijd wist Roy Raymonds vele fans om zich heen te verzamelen. Roy is één brok energie die elke zaal, groot of klein, verandert in een Arena.

Met zijn hits als “Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot”, “De Reiger (Vliegerlied)”, “Ga Je Met Me Mee”, “Sneeuwblind”, “Zomer Op Het Plein”, “Oh Oh Tirol, “Stoute Meisjes” en nu zijn nieuwe single “LaLaLa Liedje” laat Roy Raymonds de zaal bruisen! Velen zullen Roy vooral kennen van de tv-reclame die hij deed voor “Corendon”, waar hij ook de single “Vakantie Vakantie” voor gemaakt heeft die 7 weken in de top 100 stond.

Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en vooral explosieve shows is hij een graaggeziene gast op de vele grote podia’s zoals: de Amsterdamse Huishoudbeurs, De Lentebeurs, Sneekweek, de TV-Oranje & Radio NL zomertoeren & artiestenshows, het Mega Piratenfestijn, TT-Assen, Radio Continu roadshows, de Amsterdam Arena en Go Apres-Ski Ahoy, Rotterdam.

Roy Raymonds staat in de wintermaanden bijna non-stop in de bekende skihutten van Oostenrijk. Op dit moment is hij tevens druk als acteur met de Sinterklaas tv-serie “Sinterklaas En De Gouden Pendule” waarin hij één van de hoofdrollen vervult.

Of het nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of buitenevenement is, Roy is overal inzetbaar.

Roy Raymonds boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.