Skip to main content

Robert Kranenborg

Als u zijn hele loopbaan bekijkt, staat het als een paal boven water Robert Kranenborgdat Robert Kranenborg een van de eerste Nederlandse chef-koks is die de moderne keuken in Nederland heeft geïntroduceerd. Hij heeft generaties koks van hoog niveau opgeleid en kan zich erop beroepen dat hij een van de belangrijkste aanjagers is geweest van de ware gastronomische wind die momenteel door Nederland waait.

“De taak van de kok begint waar het werk van de landbouwer ophoudt, een werkstuk van de natuur, goed en smaakvol koken met iets wat al heel mooi is”

Zijn jarenlange ervaring in de Franse keuken en de ligging van Le Cirque aan zee, inspireren Robert Kranenborg bij de samenstelling van de kaart. Kwalitatieve hoogstaande ingrediënten garanderen daarnaast de gastronomische klasse van Le Cirque.

Na 17 jaar in vele Franse top-keukens te hebben gewerkt, keert Kranenborg in 1987 terug naar Nederland. De voormalige chef-kok van hotel-restaurant Corona, La Rive en Vossius opende op 19 april 2004 Restaurant Le Cirque in Scheveningen.

Robert Kranenborg boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.