Skip to main content

Menno de Boer

Menno de BoerMuziek en Menno zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn radioshow op Radio 538 (ma-vr 10:00 en 12:00). Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Met zijn onuitputtelijke energie zweept hij iedere locatie op tot een hoogtepunt. Een allrounder pur sang!

Daarnaast is Menno al jaren als presentator en moderator de perfecte gastheer voor je evenement, zo bewees hij recent tijdens bedrijfsevenementen van KPN, de Koninklijke Marine en het presenteren van seminars bij Dancefair en het Amsterdam Dance Event .

De afgelopen jaren heeft Menno z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar ook ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno vaste recensent voor DJ Mag, waar hij maandelijks de nieuwste releases onder de loep neemt.

Wil je een DJ die met nieuwste tracks, eigen mash ups, onverwachte uitstapjes en de hits van nu in 1 dampende mix je publiek opzweept? Dan weet je wat te doen!

Menno de Boer boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  995,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.