Lange Frans & Baas B

Lange Frans & Baas BLange Frans en Baas B ontstond uit een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.

Zij begonnen in 1997 als de formatie D-Men, later uitgebreid met o.a. Yes-R en Brace.

In 2004 brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. De tweede single ‘Moppie’ was al een hit, maar de derde single ‘Zinloos’ werd een dikke nummer 1-hit.
In 2005 scoorden de mannen weer een nummer 1-hit met het nummer ‘Het land van’. Vervolgens volgden de hits ‘Mee naar Diemen-Zuid’ en ’22 Baco’, maar ook diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards.

In 2009 zetten Lange Frans en Baas B een punt achter hun gezamenlijke carrière. Aan de vriendschap kwam een einde. 10 jaar lang was er geen contact. Verzoeningspogingen van Bart liepen op niets uit. De liefde was over. Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest.

10 jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden. Als basis de diepgewortelde vriendschap en de liefde waar alles mee begon, de muziek. De flow tussen Lange Frans en Baas B is weer terug.

De muzikale missie wordt hervat!

Lange Frans & Baas B boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.