Hypercussion

HypercussHypercussionion is een groep welke uniek is in zijn soort. Zij zijn geen sambaband. Zij spelen slagwerkmuziek waar de mensen op kunnen dansen, swingen en op uit hun dak kunnen gaan. Uiteraard worden hier ook Zuid-Amerikaanse ritmes voor gebruikt, maar ook andere invloeden kunt u terugvinden in onze muziek. Zoals gezegd zijn wij uniek binnen Nederland en ver daar buiten.

De gelegenheden waarop zij spelen zijn legio. Maar feest is wel het sleutelwoord. Ook openingen e.d. liggen binnen de mogelijkheden.

Hypercussion brengt acts van ongeveer 25 minuten. Hierbij wordt een combinatie gebruikt van slagwerk, choreografie en special effects. Het is ook mogelijk optredens geheel aan te passen aan de gelegenheid en naar de wensen van de opdrachtgever. Hypercussion is zeer flexibel.

Zo komt het ook voor dat zij optreden met danseressen.

Aantal personen: Minimaal 8. Maximaal 12 personen.

Tijdsduur optreden: Hypercussion kan op verschillende manieren spelen. Net wat het optreden vraagt. In de basis is het zo dat er op dit moment twee acts beschikbaar zijn. Deze acts hebben een opkomst, middenstuk en een nummer waarmee we de zaal cq podium afgaan. Deze acts duren 25 minuten per stuk. Per jaar wordt er een nieuwe act bedacht.

Geen optochten.

Hypercussion boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.