Skip to main content

Exclusive Strings

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven. Dit internationaal kwartet bestaat uit Anzhim Medetbayeva (Kazakhstan), Danielle Van Berkom (Nederland), Vanessa Genis (Spanje) en Tamara Savic (Servië).

Het verhaal achter de viool
Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties.

Meer dan 1.000 concerten wereldwijd. Van Dubai tot Monaco, van Amsterdam tot Biarritz
Winnaar van de muziekcategorie “Beat the Best”
Yamaha exclusief strijkkwartet wereldwijd
Gebaseerd in de hoofdstad van Europa (Brussel)

The Exclusive Strings maken uw evenement onvergetelijk.
Vanaf het openingsnummer tot aan de grootse finale brengen The Exclusive Strings het publiek in vervoering met een adembenemende mix van klassieke meesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, van beheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart enthousiast maken. Het wereldvermaarde ‘Czardas’ biedt de vier top musici de gelegenheid hun technische vaardigheden te tonen. Verbazing alom wanneer de meisjes plotseling de instrumenten even aan de “haak” hangen en de witte statieven met de even maagdelijke micro’s mee naar voor sleuren. “Dancing Queen”, “I love Rock & Roll”, “We will Rock You” en “Hey Jude” zullen de geschiedenis ingaan als eerste nummers gezongen door … een strijkkwartet. Uniek ? Uniek !

Exclusive Strings boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  4.000,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.