Skip to main content

Dorus look-a-like

DorusTijden van toen herleven met deze Dorus look-a-like die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels- en familie-aangelegenheden. Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van deze look en Sound-a-like.

Live gezongen liedjes als Twee Motten, Bij de Marine, In de hemel is geen bier en Als ik wist dat je zou komen passeren gezellig de revue! Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prés aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar op als een typetje dat later uitgroeide tot de zwerver Dorus.

Optreden is exclusief geluid. Indien er ingeprikt kan worden bij een band of DJ is geluid niet nodig. Prijs is inclusief extra 15 minuten Meet & Greet + fotosessie.

Animatie
Dorus mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In zijn eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest en ontvangt uw gasten bij de deur.

Promotie activiteiten
Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Dorus look a like kan dit voor u realiseren.

Shoots
In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Dorus Look a like geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen
Op verzoek speelt Mr. Bean Look a like graag in op uw wensen.

Dorus look-a-like boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  675,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.