Skip to main content

Dizzy man’s band 2.0 – The Legacy

Dizzy Man Band 2.0Bij Alice van der Horst, helaas sinds 15 jaar weduwe van Dizzy Man’s Band-/BZN-gitarist Dirk van der Horst, leefde al enige jaren de hoop dat de muziek van de Dizzy Man’s Band weer op de podia te horen zou gaan zijn.

E.e.a. kwam onverwacht in een stroomversnelling toen zij in het voorjaar van 2019 contact kreeg met de Achterhoekse organisator en radiopresentator Gerard Kolenbrander. Gerard organiseert 2 x per jaar een benefietfestival in Aalten,en hij presenteert wekelijks een programma op een regionaal zeer bekend station. Alras werd afgesproken dat het streven was om een band met de muziek en de show van de Dizzy Man’s Band op 2 mei 2020 in Aalten te laten optreden.

Maar dan? Alice vroeg een aantal muzikanten, maar het lukte nog niet om een complete band bij elkaar te halen. Ook wilde Alice graag dat het niet bij 1 optreden zou blijven….
Gerard benaderde Ton van T.O. Artist Agency voor raad. Ook hij werd direct enthousiast. Vroeger heeft hij optredens bezocht, en in zijn collectie zitten nog diverse platen van de band. Ton schakelde direct ook collega en vriend Leo van Standby Productions in, vanwege zijn ingangen in het zalen- en evenementencircuit in Noord-Holland, de provincie waar de roots van de Dizzy Man’s Band immers liggen.

Na een maand of 3 waren ze eruit: de DIZZY MAN’S BAND 2.0 – THE LEGACY was opgericht. Qua tijd liep hiermee parallel het boven water komen van 9 nooit eerder uitgebrachte opnames van de Dizzy Man’s Band uit de Arnhemse Stable Studio. Het streven is om deze in maart 2020 uit te brengen op vinyl.

Dizzy man’s band 2.0 – The Legacy boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.