Daniël Busser

Easybookings logo 2016Daniël Busser is een opkomende, Belgische hiphop artiest die al op 13-jarige leeftijd zijn passie voor muziek omzette in eigen nummers.

‘’Spreej’’ van het toen befaamde Belgische duo ‘’Safi en Spreej’’ was zijn idool. Daniël stuurde zijn tracks naar hem op via social media wat resulteerde in een gezamenlijke studiosessie een half jaar later.

Toen Daniël 15 jaar was bracht hij zijn eerste EP genaamd ‘’Mijn manier’’ uit, en kort daarna kwam het nummer met zijn idool Spreej uit. Daniël besefte nog niet wat voor impact hij maakte totdat hij emotionele berichten kreeg van fans. Fans die zich in grote getale identificeren met Daniël’s teksten en steun ontlenen aan zijn muziek. Hij wilde meer inspiratie aan zijn fans geven en begon met het schrijven van zijn tweede EP die in 2016 uitkwam onder de naam ‘’Vrije val’’.

Deze EP heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen streams. Nu is Daniël getekend bij Top Notch en heeft hij een hele mooie carrière voor zich. Dat is terug te zien aan de boekingen die hij heeft gehad bij gerenommeerde festivals als Pukkelpop en Crammerock. Ook heeft hij het voorprogramma mogen doen bij de album release van ‘’Safi & Spreej’’.

En sindsdien heeft Daniël hard aan de weg getimmerd. Zo heeft hij al meerdere grote samenwerkingen op zijn naam kunnen zetten. In 2019 is zijn debuut album ‘Adrenaline’ uitgekomen. Op het album verschenen features van Kevin, Snelle & Jean Jacques. De single ‘Adrenaline’ in samenwerking met Snelle, behaalde op Spotify al meer dan 2 miljoen streams. De fans willen steeds meer van Daniel, en dat krijgen ze ook. Daniel is op het moment van schrijven namelijk druk bezig met verschillende verassende nieuwe projecten, waaronder een vernieuwde eigen tour met band.

Daniël Busser boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.