Skip to main content

Cliff Jones

Cliff Jones is een Nederlandse DJ die in een grote beach club in de jaren ’90 is begonnen als resident DJ. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als een allround resident DJ, ontwikkeldeCliff Jones hij een passie voor house muziek en besloot om uitsluitend te richten op deze muziek.
Zijn eerste eigen grote productie “Rock It” werd een grote hit in de Nederlandse dance charts. Deze debuut hit smaakte naar meer en daarom besloot Cliff zijn eigen muziek te produceren.  Vele andere hits volgden.

Cliff vindt het moeilijk om zijn eigen sound te benoemen: “Warm House” is de juiste benaming waarop hij zijn eigen stijl wil beschrijven. Het kan worden omschreven als een mix van harmonische, hip, sexy en pompende house.
Cliff onderscheidt zich als DJ door zijn krachtige persoonlijkheid, zijn enthousiasme en zijn energieke interactie met het publiek. Zijn natuurlijke en pure uitstraling helpt hem om zijn passie moeiteloos over te brengen aan het publiek en dan ook nog eens op een onvergetelijke manier.

Cliff Jones boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.