Skip to main content

Choral

Met haar unieke stem en perfecte timing draagt MC Choral elke dj set naar een hoger niveau. Haar krachtige vocals en opzwepende shout-outs laat elk publiek swingen. Deze dame weet goed Choralwat ze wilt en hoe ze dit moet bereiken.

In 2009 werd Choral een resident voor Hed Kandi, waarmee ze tourde door de Nederlandse clubscene en later ook in Curacao, Zweden en Noorwegen. Choral is sowieso geen vreemde in Scandinavië. Ze weet haar weg te vinden in de clubscene en ze wordt steeds uitgenodigd om in Noorwegen het publiek op te zwepen. In zomer van 2010 trad ze nog op voor 15.000 mensen op een bekend Tryvann feestje vlakbij Oslo.

In haar hometown Amsterdam ontstond haar liefde voor de house muziek. Hier leidt ze een druk leven door haar optredens met DJ’s als: Steve Angello, Erick Morillo, Armand van Helden, Bob Sinclars Cutee B, Erick E, Roog, Jean, Tom Novy, Dave Spoon, D-Ramirez, Fedde le Grand, Hardwell, Lucien Foort en vele anderen.

Choral is een ware studio performer, ze schrijft haar eigen teksten en melodieen. Haar stijl kan beschreven worden als classy, stylish, elegant, smaakvol en verrassend. Wanneer Choral het podium op komt begint de hele zaal te swingen door haar heldere stem vol met soul en power.

Houd deze ‘little beauty’ met een krachtige stem in de gaten: CHORAL!

Choral boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Op aanvraag

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.