Bennie Solo

Bennie SoloMet de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haalt u een avondje (korter of langer!) top entertainment in huis.

Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, het balkon, in de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, op uw trouwlocatie, bij een personeelsfeest, een productlancering of… vult u zelf maar in. Met Bennie Solo haalt u een totaalgebeuren binnen!

Een knettergekke, wervelende en complete show met muziek, licht, spelletjes, effecten en vooral tomeloze, spraakmakende humor en pret.

The YouTube ID of 0DYRV6UGMMA?list=UUm2cO15rADoV_SC6Hc4fSKg is invalid.

Bennie Solo is avondvullend te boeken met zijn Nederlandstalige Bennie Solo Show. Maar ook met zijn act van 1 x 40 minuten is hij inzetbaar op uw evenement.
Bennie Solo als interactieve DJ op uw feest, behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief licht- en geluidsset bespeelt hij vanachter zijn DJ-booth de gasten op de dansvloer.
Bennie Solo is de ideale presentator met een grote dosis humor, waarbij een invulling met diverse ‘zangsets’ tot de mogelijkheden behoort.

Bennie is tevens frontman van De Sjonnies.

Bennie Solo boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.295,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.