Skip to main content

André Hazes Sing Along Show

Nick Jefferson - HazesWij presenteren u de ANDRE HAZES SING ALONG SHOW.  Een 2 uur durend mee-zing spektakel op iedere locatie te boeken in Nederland en Belgie.  Eventueel aan te vullen met een afterparty met drive in show of pianoshow.

Tijdens deze tribute aan Andre Hazes worden zijn songs live gezongen door de veel geboekte performer/zanger en imitator Nick Jefferson.  Een perfect gelijkende stem imitatie, zodat het lijkt of André er zelf staat. Nick Jefferson is een ras entertainer en wordt niet voor niets één van de beste stem imitators van Nederland genoemd.

Alle teksten worden geprojecteerd op groot scherm dus meezingen gegarandeerd!

En ook nog :

-Bierproeverij: Welke fan en bierkenner weet het favoriete biertje van Hazes te ontdekken?
-Quiz: Samen met de presentator wordt er een quiz gedaan volgens het hoedje op, hoedje af principe, met allerlei vragen en weetjes over het zo dramatisch verlopen leven van André. De winnaar –de ultieme Hazesfan- krijgt een passende prijs.
-Duet: Hazes heeft in zijn leven o.a. duetten gezongen met Paul de Leeuw en Gerard Joling. Eén van de gasten wordt uitgenodigd om in de rol van Paul of Gerard een duet mee te zingen en uiteraard mag ook het voltallige publiek weer meedoen !

 De vlieger, Bloed zweet en tranen, Ik meen ‘t, Geef me je angst, Kleine jongen, Uit m’n bol en andere lekkere meezingers van de bovenste plank. Uiteraard wordt het gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje.

André Hazes Sing Along Show boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  1.395,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.