Online Optredens

Het coronavCharity Infogra55phic (5)irus heeft een gigantische impact op de maatschappij, normaal lijkt af en toe niet meer normaal. Langzaam maar zeker zijn er steeds meer versoepelingen. Zo zijn er vanaf 1 juni bijeenkomsten t/m 30 personen toegestaan en vanaf 1 juli is het zelfs mogelijk om met 100 personen bij elkaar te zijn.

Toch is er gelukkig ook heel veel wél mogelijk, artiesten staan te popelen om op te treden! Wat te denken van Hans Kazàn als entertainer tijdens de digitale VRIJMIBO, een interactieve webinar van Maik de Boer gevuld met kleur- en stylingadvies. Of een privé-optreden van Bizzey.

Online optredens zijn dé oplossing op dit moment. Via programma’s als Zoom, Teams of Skype zijn er talloze mogelijkheden. Optredens hebben een interactief karakter en zijn volledig op maat gemaakt zodat u en uw gasten kunnen inloggen en genieten van deze unieke virtuele bijeenkomst. De optredens kunnen verzorgd worden inclusief alle technische faciliteiten, van streamen tot geluid.

De mogelijkheden per artiest en evenement zijn heel divers en worden geheel op maat gemaakt. Informeer daarom naar de beste mogelijkheden. Juist in deze tijden kijken we graag met u mee naar wat er wél mogelijk is.

We hebben alvast enkele artiesten op een rij gezet die graag een virtuele bijdrage leveren aan uw evenement, maar uiteraard is dit slechts een kleine selectie.

ZANGERESSEN
– Trijntje Oosterhuis live tijdens een online optreden verzoeknummers, live vanuit haar en uw eigen huiskamer.
Miss Montreal wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden.
Maan is als zangeres niet meer weg te denken in de Nederlandse muziek industrie

ZANGERS
– Martijn Fischer brengt Hazes naar je huiskamer
– Alain Clark is gespecialiseerd in het persoonlijke en op maat maken van online optredens
Je Broer inkakken is bijpakken, dus rust Jebroer geen moment, ook nu niet!

DIVERSE
– Een voorleessessie door Hans Kazan
– Een virtuele jongleer les door Niels
– Gezellige quiz voor de hele familie of vriendengroep door de Vermakelaar 

En natuurlijk zijn er nog vele andere opties qua artiesten of entertainment. Vraag ons dan ook naar de mogelijkheden en het team van Easybookings denkt graag met u mee.

 

Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.