Skip to main content

Adrian Mey

Adrian Mey

Adrian werd geboren op 5 september 1955 in Hessum (gemeente Dalfsen). Als klein jongetje was hij altijd al met muziek bezig. Hij liep met een eigen gemaakte trommel achter de muziek aan, zong in diverse koren totdat hij de lichtere muziek ontdekte!

Adrian is nu al jaren actief als zanger/presentator op diverse (feest) avonden in diverse horecazaken, feesttenten, bruiloften en op bedrijfsfeesten.

Na enkele jaren te hebben meegedaan aan diverse talentenjachten in zowel binnen- als ook in het buitenland (Duitsland en België), en aan Hennie Huisman’s Soundmixshow, treedt Adrian inmiddels al jaren op als zanger op met orkestband. Ook trad hij al eens op bij Tina Rosita in Nederokkelzeel.

Op diverse artiestenavonden, waar ook artiesten als bijvoorbeeld Lee Towers, Frans Bauer, Marianne Weber, Albert West, Arne Jansen, Ria Valk, Jannes, Burdy e.v.a. optraden, was Adrian te beluisteren als zanger/presentator.

Ook vertolkte hij al eens een klein rolletje in de Drentse speelfilm “de Kersenpluk”.

Al meerdere cd’s zijn door hem uitgebracht. Eén van de liedjes die hij schreef is zelfs nog opgenomen door Arne Jansen. Het gaat om het nummer “Schaam je voor je tranen niet”.

Adrian’s repertoire is zeer uitgebreid maar bestaat grotendeels uit de gezellige Nederlandstalige meezingers van bekende Nederlandse artiesten en eigen liedjes zoals o.a.: De laatste Sirtaki, Zomerzon, Zoet is de wijn van Samos, Volle maan op Jamaica e.v.a. daarnaast zingt hij ook Gronings-, Engels-, en Duitstalig repertoire.

Ook treedt hij regelmatig op met zangeres Liza en heeft hij met Liza het nummer “Voor altijd bij jou” opgenomen. In november 2013 verscheen nog een Groningstalige single met de titel “’k Heb die laif” en in 2014 verscheen zijn nieuwste single “Ave Maria”, zowel in het Nederlands-, als ook Friestalig.

Adrian is te boeken als onderdeel van uw programma voor bijv. 30 minuten of avondvullend als solist of samen met Liza.

Adrian Mey boeken
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, of een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.

Vanaf  650,-

Offerte aanvragen
0800 - ARTIEST of 0800 2784378
Keuze uit ruim 2.000 Artiesten, Groepen, Shows & Acts – Jaarlijks verzorgen wij 3.000 boekingen door heel Nederland.